Складання іспитів КРОК за кордоном

Послідовність дій здобувача, який складатиме ЄДКІ за межами території України

  1. Повідомте заклад освіти, у якому Ви навчаєтеся, назву країни, у якій Ви плануєте складати іспит.
  2. Отримайте у закладі освіти свій унікальний ID-код здобувача для реєстрації та складання іспитів.
  3. Зареєструйтесь за допомогою вашого ID-кода на сайті Prometric, обравши іспит (компонент іспиту, наприклад: окремо АМПС) локацію центру сертифікаційного тестування, дату та час складання.
Схема реєстрації на іспит
Зауважте, будь ласка, що наприкінці реєстрації необхідно ввести вашу дату народження, що знадобиться для подальшої ідентифікації в центрі сертифікаційного тестування.

Корисні посилання

Інструкція з онлайн-реєстрації на іспит КРОК

Розділ з найпоширенішими питаннями та відповідями на сайті Prometric (у розділі є й посилання на технічну підтримку Prometric).

Можливі локації проведення іспитів за кордоном

Телеграм-канал від Центру тестування, який стосується складання іспитів за кордоном.

Посилання для реєстрації у Prometric

 

Лайфхак для оптимального пошуку конкретної локації, де хочете складати іспит. Наступним кроком після введення ID-коду є пошук потрібної вам локації. Спочатку введіть конкретне місто, автоматично підтягнеться назва відповідної країни.

Якщо при реєстрації ви бачите помилку у своїх даних, будь ласка, зверніться до закладу освіти, які надавали нам цю інформацію, щоби вони могли надати нам відповідний перелік правок у систему.

Дати проведення іспитів у 2023 році

05.12.2023 – ЄДКІ, Етап 1, для спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» Інтегрований тестовий іспит «Крок 2» для спеціалізації «Фізична терапія» (апробація іспиту) Інтегрований тестовий іспит «Крок 2» для спеціалізації «Ерготерапія» (апробація іспиту)

12.12.2023 – ЄДКІ, Етап 2 для спеціальності «Фармація, промислова фармація» Інтегрований тестовий іспит «Крок 2» (для здобувачів спеціалізації «Промислова фармація» – апробація іспиту)
Повний графік проведення ЄДКІ у 2023 році

Повний графік проведення ЄДКІ у 2024 році

Нормативна база

На виконання вимог Порядку здійснення єдиного державного кваліфікаційного іспиту для здобувачів ступеня вищої освіти магістр за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я», затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 28 березня 2018 р. № 334 (зі змінами) та Державної антикорупційної програми на 2023 – 2025 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 04.03.2023 № 220, єдиний державний кваліфікаційний іспит, як оцінювання якості результатів навчання є основною та обов’язковою формою державної атестації для всіх здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Звертаємо увагу, що цей іспит є обов’язковим для складання як для здобувачів, які перебувають на території України, так і для здобувачів, які проживають / тимчасово перебувають за межами України!

У разі перебування здобувача за межами України він матиме можливість скласти іспит у центрах сертифікаційного тестування. Наразі, Центром тестування здійснюється робота щодо визначення дат проведення складання іспитів та переліку центрів сертифікаційного тестування.

  +38 (044) 298-71-39
  Пн. – Пт. 8:30 - 17:00